Politică retur

În compania noastră, orice cumpărător are dreptul de a se retrage din acordul de cumpărare fără niciun motiv, în termen de 30 de zile de la livrarea produselor cu mențiunea ca produsele să nu fie începute.

 

Pentru a vă putea exercita acest drept, trebuie să ne comunicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din acordul de cumpărare, în termenul mai sus menționat. În acest sens, ne puteți contacta la contact@procoloriparis.ro sau ne puteți suna la 0770 242 008.

 

În cazul retragerii dumneavoastră din acord, vă vom rambursa costul de cumpărare a produselor. Rambursăm numai prețul de cumpărare a produselor însă prețul trasportului va fi suportat de către dumneavoastră. Suma mai sus menționată va fi rambursată imediat, nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii. Este însă posibil, conform legii, să așteptăm să returnați produsele, înainte de a efectua plata. În scopul rambursării sumei, vom folosi aceeași modalitate de plată pe care ați utilizat-o pentru a achita costul cumpărăturilor, dacă nu convenim altfel.

 

Este necesar să expediați produsele imediat, nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii, pe adresa Str. Cornișa Bistriței, nr 40 BIS, Bacău, jud. Bacău și veți suporta costurile asociate returnării produselor.

 

Rețineți că veți fi considerat responsabil pentru orice reducere a valorii produselor, ca o consecință a manipulării acestora în alt mod decât cel necesar pentru a vă familiariza cu natura, proprietățile și funcționalitatea produsului (de ex., dacă folosiți un șampon, deși l-ați încercat deja). Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că nu aveți dreptul să vă retrageți din acord în cazul produselor care au ambalaj deteriorat, stricat sau spart(de ex., dacă tubul de la șampon este zgâriat sau spart).